24 Timmar

Alla dagar

Residencial El Camisón

Butik Nr. 32
38660 Playa Las Americas

C.C. San Blas

Butik Nr. 22
38639 Golf del Sur

Våra Tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av medicinska tjänster för att tillgodose alla dina hälso-behov. Vårt fokus ligger på en helhetssyn och personligt anpassad vård med målet att förbättra ditt allmänna välbefinnande. Från allmänna konsultationer till specialiserade diagnoser och förebyggande vård, finns vi här för dig vid varje steg på vägen mot en hälsosammare livsstil.

Allmänmedicin

Allmänna läkarbesök för diagnos, behandling och uppföljning av vanliga och kroniska sjukdomar.

Specialistläkarvård

Vi erbjuder ett brett utbud av specialistläkarvård, inklusive kardiologi, dermatologi, endokrinologi, gastroenterologi, tandläkare, fysioterapi, rehabilitering med mera.

Minoritetskirurgi

Vi utför mindre kirurgiska ingrepp, inklusive borttagning av hudskador, biopsier, abscessdränage med mera.

Diagnostik med bild

Vi har toppmodern utrustning för genomförande av ultraljud, röntgen och andra bild-diagnostiska undersökningar.

Kliniska analyser

Vi utför en bred variation av kliniska analyser för att hjälpa till med diagnos av sjukdomar.

Akutvård

Vi har en akutvårdstjänst för att ta hand om patienter vid omedelbara medicinska situationer.

Förebyggande vård

Vi utför regelbundna hälsokontroller och ger råd om en hälsosam livsstil för att förebygga sjukdomar.

Specialiserad sjukvård för besökare

Personligt anpassad sjukvård för besökare med specifika behov.

Särskild sjukvård för besökare

Vi förstår att besökare och tillfälliga boende kan ställas inför specifika hälsoproblem på grund av sin vistelse i en ny miljö. Vårt medicinska team är redo att hantera olika tillstånd och situationer som kan uppstå under resan, inklusive:

 

Solskador och Klimatrelaterade Tillstånd

Vårt team erbjuder behandling för solbränna, värmeslag och andra klimatrelaterade tillstånd. Vi ger också råd om hur man förebygger dessa tillstånd.

Förgiftning av Mat och Alkohol

Vi erbjuder medicinsk hjälp vid matförgiftning och alkoholförgiftning. Det inkluderar diagnos av tillståndet, nödvändig behandling och utbildning om hur man undviker framtida incidenter.

Mindre Skador och Olyckor

Vi erbjuder behandling för mindre skador som stukningar, vrickningar, snitt och skrubbsår som kan uppstå under fritidsaktiviteter. Dessutom är vi redo att hantera allvarligare olyckor om de inträffar.

Allergier och Oönskade Reaktioner

Att resa till nya områden kan exponera människor för allergener och okända miljöfaktorer. Vi erbjuder diagnos och behandling av allergier samt oönskade reaktioner på mediciner eller mat.

Gastrointestinala Problem

Förändringar i kost och vatten kan orsaka mag- och tarmproblem. Vårt team är utbildat för att behandla dessa problem och ge råd om hur man förebygger dem.

Sexuellt överförbara infektioner (STI)

Vi erbjuder konfidentiella tjänster för diagnos och behandling av STI.

Grundat år 1997 är Doctor Villar e Ibarra en specialklinik för turistvård tillgänglig 24/7, 365 dagar om året på Teneriffa. Vi samarbetar med de främsta turistoperatörerna och skandinaviska försäkringsbolag. Vi erbjuder tolkningstjänster på flera språk och samarbetar med Hospiten Sur-sjukhuset.

Var befinner vi oss?

Täckningsområden: Playa de las Américas, Costa Adeje, Los Cristianos, Golf del Sur, Callao Salvaje, Playa Paraíso och Amarilla golf

Playa de Las Américas

Golf del Sur

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad